سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سوشیانت

 

[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?رضا حریری

چهارشنبه 85/11/25  ساعت 2:38 عصر

خطر تخریب مسجدالاقصى همچنان باقى است (+فیلم)

خطر تخریب مسجدالاقصى همچنان باقى است (+فیلم)

در حالى که برخى خبرها از پایان‌دهى موقت به تخریب مسجدالاقصى خبر مى‌دادند، برخى منابع خبرى از تصویب ادامه کار تخریب، توسط رژیم صهیونیستى خبر مى‌دهند.
گفته مى‌شد به دنبال فشارهاى جهانى و بویژه موضع‌گیرى اتحادیه عرب، جنبش جهاد اسلامى و فلسطینى‌ها، شهردار بیت‌المقدس تصمیم به پایان‌دهى موقت کار تخریب تا هنگام طراحى نقشه‌هاى جدید از عملیات حفارى در بخش “باب‌المغاربه” داده است.
پیش از این با پیش‌بینى فشارهاى بین‌المللی، وزیر جنگ رژیم صهیونیستى با انجام عملیات حفارى در مسجدالاقصى مخالفت کرده بود.

اما آیا بازسازى معبد سلیمان که صهیونیست‌ها مدعى‌اند مسجدالاقصى بر ویرانه آن بنا شده است و نیز ایجاد پل‌هاى ارتباطى میان مناطق صهیونیست‌نشین بیت‌المقدس و مسجدالاقصى دلایل ویرانى بخشى از مسجدالاقصى و خانه‌هاى فلسطینى اطراف آن است؟!

مسجدالاقصی، به عنوان اولین قبله‌گاه مسلمانان، نماد فلسطین و نقطه‌اى است که با اشاره به اسارت آن به دست صهیونیست‌هاى منحرف از دین اصیل یهود، تبدیل به محور وحدت مسلمانان راستین براى آزادى سرزمین فلسطینى شده است.

بنابراین، طبیعى است که رژیم صهیونیستى بر آن باشد با زدودن هویت اسلامى از مسجدالاقصى نماد و نقطه‌اى وحدت‌آفرین براى مسلمانان و زمینه‌اى براى صهیونیسم‌ستیزى را نابود سازد. از این‌رو، چرایى بایستگى واکنش شتابان و گسترده مسلمانان نسبت به تخریب مسجدالاقصى روشن مى‌شود.

تجربه انتفاضه مسجدالاقصى که در سال 2000 میلادى به دنبال ورود “آریل شارون” نخست‌وزیر رژیم صهیونیستى به صحن مسجدالاقصى رخ داد، این گمانه را تقویت مى‌کند که ادامه تخریب مسجدالاقصى در داخل سرزمین‌هاى اشغالى با واکنش گسترده‌اى مواجه شود که آن را مى‌توان پاگیرى انتفاضه سوم مردم فلسطین تعبیر کرد.

از طرفى بنا به قداست مسجدالاقصى نزد همه مسلمانان- شیعه و سنی- رژیم صهیونیستى مى‌تواند چشم‌ به راه واکنش‌هاى سخت جهان اسلام باشد. این‌گونه واکنش‌ها مطمئنا، تلاش‌هاى تل‌آویو براى نزدیکى به برخى دول ارتجاعى عربى مانند قطر را که براى اسرائیل حکم حاشیه امنیتى دارد، با بن‌بست مواجه مى‌کند. دول ارتجاعی، هر اندازه هم دست تل‌آویو را سخت فشرده باشند، در برابر فشارهاى داخلى انعطاف‌پذیرند.

نکته گفتنى و دردمندانه دیگر، سکوت غیرمسلمانان و مجامع مدعى حقوق بشر در برابر اهانت و تعقیب اهداف سیاسى نسبت به تخریب مسجدالاقصى توسط رژیم صهیونیستى است.

اگر مسجدالاقصى براى مسلمانان داراى قداست است براى جهان مسیحیت و یهودیت اصیل هم مقدس و محترم است.

جهان مسیحیت و دول و مجامع مدعى حقوق بشر در برابر تخریب آثار مذهبى و فرهنگى و نابودى خانه‌هاى فلسطینی، نشان از همسویى با سیاست‌هاى آزمندانه صهیونیسم دارد.جمهورى اسلامى ایران خواهان برگزارى اجلاس اضطرارى سازمان کنفرانس کشورهاى اسلامى شده است.

برگزارى این اجلاس در نزدیک‌ترین زمان ممکن و نیز اتخاذ روش‌هاى مبارزه با تصمیم رژیم صهیونیستى براى تخریب مسجدالاقصى و وادار کردن یونسکو به واکنش مناسب، شاید تا اندازه‌اى عرصه را براى اجراى سیاست‌هاى اسلام‌ستیزانه صهیونیست‌ها محدود سازد.
فیلم را از لینک زیر ببینید.(بررسی اهداف صهیونیستها از تلاش برای تخریب مسجدالاقصی
آقای سلطان شاهی)

نظر شما( )

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

کاریکاتور های آخرالزمانی (6)
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

29328

بازدید امروز

15

بازدید دیروز

1

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

سوشیانت

 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

دی 84
کاریکاتورهای آخرالزمانی
معرفی مهدی یار
انجیل برنابا چیست؟
معرفی یهود
موعود در آیین بودا
آرماگدون
کابالا
بهار 1386
زمستان 1385
پاییز 1385
تابستان 1385

لوگوی دوستان

" alt="سایت موعود - به روز رسانی : 1:50 ع 86/11/26" width='85' >

آوای آشنا

اشتراک